lintupaisti tarjoiluvadilla; Suomen hotelli- ja ravintolakoulu
Hotelli- ja ravintolakoulun oppilaiden valmistama lintupaisti vadilla. Paisti on valmiiksi paloiteltu. Koristeena mm. ananaspaloja, päärynöitä sekä muotoiltuja jääpaloja. Reisipaloissa foliotupsut.
pysty, mustavalkoinen
lintupaisti tarjoiluvadilla, Suomen hotelli- ja ravintolakoulu, arvio
lintupaisti tarjoiluvadilla; Suomen hotelli- ja ravintolakoulu
Tallennettuna:
Aineistotyyppi |
---|
Valokuva |
Organisaatio |
Hotelli- ja ravintolamuseo |
Kokoelma |
HOTELLI- JA RAVINTOLAMUSEO VALOKUVAT |
Tunniste |
HRMKUVAV4419:92 |
Mitat |
172 x 235 |
Merkinnät |
Tyyppi: leimaTekniikka: leimausSijainti: kuvan takanaSisältö: KUVAAMO E. J. Viitasalo |
Valmistus |
1949 Viitasalo E. J., vedostaja |
Aiheen tarkenne |
Suomen hotelli- ja ravintolakoulu |
Aiheen paikka |
Aiheen aika |
1949 |
Aiheen toimija |
Suomen Hotelli- ja Ravintolakoulu |
Aiheet |
Luokitus |
mustavalkoinen valokuva (kuvatyyppi)
ruokatalous ja elintarviketeollisuus (pääluokka)
ruoan valmistus (alaluokka)
koulutus (pääluokka)
ammattikoulutus (alaluokka)
|