kuorrutettu kala lisukkeineen tarjoiluvadilla; Suomen hotelli- ja ravintolakoulu
Hotelli- ja ravintolakoulun oppilaiden valmistama kalaruoka lisukkeineen. Vadilla koristeellisesti kuorrutettu kala sekä mm. parsaa, herneitä, kukkakaalia, kurkkua ja tomaattia.
pysty, mustavalkoinen
kuorrutettu kala lisukkeineen tarjoiluvadilla, Suomen hotelli- ja ravintolakoulu, arvio
kuorrutettu kala lisukkeineen tarjoiluvadilla; Suomen hotelli- ja ravintolakoulu
Tallennettuna:
Aineistotyyppi |
---|
Valokuva |
Organisaatio |
Hotelli- ja ravintolamuseo |
Kokoelma |
HOTELLI- JA RAVINTOLAMUSEO VALOKUVAT |
Tunniste |
HRMKUVAV4419:91 |
Mitat |
108 x 113 |
Merkinnät |
Tyyppi: leimaTekniikka: leimausSijainti: kuvan takanaSisältö: NASAKUVA O(Y) / HELSINKI / I. Roobertink. 25 / Puh. 684153 N:o 500 |
Valmistus |
1949 Nasakuva Oy, vedostaja |
Aiheen tarkenne |
Suomen hotelli- ja ravintolakoulu |
Aiheen paikka |
Aiheen aika |
1949 |
Aiheen toimija |
Suomen Hotelli- ja Ravintolakoulu |
Aiheet |
Luokitus |
mustavalkoinen valokuva (kuvatyyppi)
ruokatalous ja elintarviketeollisuus (pääluokka)
ruoan valmistus (alaluokka)
koulutus (pääluokka)
ammattikoulutus (alaluokka)
|