kuorrutettu kala lisukkeineen tarjoiluvadilla; Suomen hotelli- ja ravintolakoulu
kuorrutettu kala lisukkeineen tarjoiluvadilla; Suomen hotelli- ja ravintolakoulu
Hotelli- ja ravintolakoulun oppilaiden valmistama kalaruoka lisukkeineen. Vadilla koristeellisesti kuorrutettu kala sekä mm. parsaa, herneitä, kukkakaalia, kurkkua ja tomaattia.
Tallennettuna:
Aineistotyyppi |
---|
Valokuva |
Organisaatio |
Hotelli- ja ravintolamuseo |
Kokoelma |
VALOKUVAT HOTELLI- JA RAVINTOLAMUSEO |
Tunniste |
HRMKUVAV4419:91 (numero) |
Mitat |
113,00 108,00 108 x 113 |
Merkinnät |
Merkinnän sijainti: kuvan takanaMerkintä: NASAKUVA O(Y) / HELSINKI / I. Roobertink. 25 / Puh. 684153 N:o 500Merkinnän käännös: viimeinen numero käsin kirjoitettu, leima osittain kuvan reunan yliMerkinnän tyyppi: leimaMerkintätekniikka: leimaus |
Valmistus |
1949, 1949 |
Aiheen tarkenne |
Suomen hotelli- ja ravintolakoulu |
Aiheen paikka |
Aiheen toimija |
Suomen Hotelli- ja Ravintolakoulu |
Aiheet |
Luokitus |