kuorrutettu kala lisukkeineen tarjoiluvadilla; Suomen hotelli- ja ravintolakoulu
kuorrutettu kala lisukkeineen tarjoiluvadilla; Suomen hotelli- ja ravintolakoulu
Hotelli- ja ravintolakoulun oppilaiden valmistama kalaruoka lisukkeineen. Vadilla koristeellisesti kuorrutettu kala sekä mm. parsaa, herneitä, kukkakaalia, kurkkua ja tomaattia.
Saved in:
Content Type |
---|
Photo |
Organisation |
The Hotel and Restaurant Museum |
Collection |
VALOKUVAT HOTELLI- JA RAVINTOLAMUSEO |
Identifier |
HRMKUVAV4419:91 (numero) |
Measurements |
113,00 108,00 108 x 113 |
Inscriptions |
Merkinnän sijainti: kuvan takanaMerkintä: NASAKUVA O(Y) / HELSINKI / I. Roobertink. 25 / Puh. 684153 N:o 500Merkinnän käännös: viimeinen numero käsin kirjoitettu, leima osittain kuvan reunan yliMerkinnän tyyppi: leimaMerkintätekniikka: leimaus |
Created |
1949, 1949 |
Subject detail |
Suomen hotelli- ja ravintolakoulu |
Subject place |
Subject actor |
Suomen Hotelli- ja Ravintolakoulu |
Subjects |
Classification |