Ravintola Alkola Iso Roobertinkatu 28 Helsinki; Yläkerran ravintolasali.
Yläkerran ravintolasali.
Keywords: huonekasvit; tuolit; pöydät; Alkola; salit; ravintolat; Helsinki; 1930; interiöörit; Ravintola Alkola