Hotelli Hospiz Kauppakatu 11 Jyväskylä; Hotellin yhteydessä oleva kahvila. - tuntematon
Hotellin yhteydessä oleva kahvila.
Keywords: kahvi; majoitusala; hotelliala; sisustus; Jyväskylä; asiakkaat; hotellit; 1960; kahvilat; Hospiz; Hotelli Hospiz